Matkasse Sundsvall

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Sundsvall
Matkasse Sundsvall

Uppe i de norrländska skogarna, längs Bottenhavets stenklädda kuster, finner vi Sundsvall. Som Sveriges 22:a största stad finner du idag nästan 60,000 personer som kallar sig Sundsvallsbor, något som gjort stan till Norrlands tredje största tätort.

Sundsvall grundades år 1621 och byggdes upp på gammal betesmark för att sammanfoga land som tidigare tillhört byn Sund. Efter kung Gustav II Adolf beslutat att alla områdets rörsmeder skulle flytta från landsbygden, gavs tillslut ett temporärt beslut om stadsprivilegier som senare fullbordades efter kriget mot Ryssland.

Idag sträcker sig Sundsvall stad längs Selågersån, i dalgången mellan Södra och Norra Stadsberget. Stadskärnan utmärks av sin välbevarade stenarkitektur, något som gett den namnet ”Stenstaden”. Detta var platsen dit drottning Kristina beordrade att staden skulle flyttas under slutet på 1600-talet och där den är belägen idag.

När folk besöker Sundsvall i modern tid så gör de det främst för den vackra naturen. Redan vid intåget till staden kan man se den vackra miljön som omsluter kommunen och njuta av de underbara vyerna som breder ut sig. Glittrande hav, vacker bebyggelse och den storslagna Sundsvallsbron är alla omgivna av stadens fantastiska stadsberg som riktigt omfamnar och sveper in området på ett alldeles speciellt sätt.

Utöver det är det många som tar en tur till Södra berget, Norra berget – för lite vandring – eller varför inte Himlabadet? Här hittar du Sundsvalls alldeles egna äventyrsbad som dagligen roar barn och vuxna tillika. Bada, simma – ja, till och med klättra – Himlabadet erbjuder en hel dag full av äventyr och roligheter.

För den som finner sig på besök under den soliga sommaren är en tripp till ”Norrlands Hawaii” – eller Alnön – ett måste. Här kan du njuta av långa, sandklädda stränder och grunt vatten längs den fantastiska Bottenhavskusten. Letar du dig ner till Tranviken hittar du dessutom små fina caféer och restauranger som kan erbjuda en bit mat eller fika.

Blir du sen mer hungrig finns det även ett stort utbud av restauranger och god mat inne i stan. White Guide listar bland annat Naturaj, Restaurang Apa och En liten krog, som konsekvent även går att hitta på Tripadvisor:s lista över mest populära restauranger i stan.

Matkasse Sundsvall

Matkassar i Sundsvall

För den som är mer hemmastadd finns det såklart även gott om alternativ för att laga maten i huset. Många väljer då att prenumerera på en matkasse i Sundsvall och oavsett om du väljer att kika in på alternativen med försatta menyer eller hellre blir inspirerad av vår samling recept, finns det en tjänst som kan hjälpa dig.

Har du olika behov av att möta diverse kostkrav? Är du vegetarian eller till och med vegan? Oavsett så finns det ett alternativ för dig och vare sig du väljer ICAs, Linas eller Marley Spoons matkasse så kommer de hemskickade till ditt hus varje vecka!

Finns Hello Fresh i Sundsvall?

Hello Fresh är ett av de nyaste alternativen på marknaden och levererar ett spännande utbud av recept och ingredienser i sina matkassar. Du kan själv kolla in på deras hemsida och se exakt vilka orter som det levereras till. Hello Fresh levererar till de flesta orter söder om Sundsvall.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Sundsvall
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder