Matkasse I Umeå

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Umeå
Matkasse Umeå

Bor du i Umeå kanske det inte är lika vanligt att se och höra om matkassar som i städerna som ligger längre söderut, men även Umeåbor har möjligheten att få hem matkassar med lättlagade middagar, även om det bara är varannan vecka som gäller i Norrland. 

Matkasse-jätten Linas Matkasse levererar till stora delar av landet och även Umeå får ta del av deras omåttligt populära matkasse. Men här finns flera alternativ att välja mellan, som GI Boxen med helt färdiglagade och supernyttiga rätter eller Better Feast som erbjuder både middag och lunchkasse. Värt att tänka på är att det spelar stor roll var i Umeå du bor när du väljer matkasse. Det går bra att få leverans om du bor centralt men en bit utanför centrum kan vara lite mer begränsat. Kolla om leverantören levererar till ditt postnummer genom att besöka deras respektive hemsida.

Umeå – Den stora staden i norr

Känd som en av våra mest attraktiva studentstäder, men Umeå har mycket mer att erbjuda än tentor och potentiella diplom. Med ca 90 000 tusen invånare har Umeå Sveriges kanske mest design-begåvade människor och med den härliga småstadskänslan som osar genom hela staden är gemenskapen mellan invånarna beundransvärd.

Gemenskap som gärna leder till middagar hos vänner och kollegor. Gemenskap som gör att man gärna lagar mat tillsammans med de man bryr sig om. Och med smidiga matkassar som levereras direkt hem till dörren kan du lägga mer tid på att umgås och att ha trevliga konversationer, istället för att planera middag eller åka och handla. 

Bästa matkasse i Umeå

I Umeå är urvalet av matkassar lite mer begränsat än i större städer i söder, men de leverantörer som är aktiva i staden erbjuder alternativ som bör passa alla sorters hushåll. Från nyttiga och färdiglagade maträtter från GI Boxen till varierade matkassar som går att kombinera med leverans av matvaror från ICA. I centrala Umeå kan du beställa matkassar från följande leverantörer:

  • Linas Matkasse
  • GI boxen
  • Better Feast
  • ICA Matkasse

Linas Matkasse levererar matkassar varannan vecka till boende i Umeå. De erbjuder matkassar med tre middagar för antingen 2 eller 4 personer. Innan varje leverans får du själv välja de recept du vill få hem, från en mängd olika alternativ. Här finns allt från helt vegetariska alternativ till fisk och skaldjur samt snabblagat och laktosfritt. Linas har det bredaste urvalet av recept av de 4 leverantörerna som levererar till Umeå.

Matkasse Umeå

GI Boxen är som vi redan nämnt en matkasse som erbjuder färdiglagad mat. De fokuserar på att erbjuder riktigt nyttiga måltider och du sparar samtidigt extra mycket tid eftersom du inte behöver laga maten själv. Till skillnad från Linas så beställer du här ett visst antal matlådor, mellan 10 och 40, som är perfekta att ha som lunchlåda på jobbet eller som middag när du inte hinner laga mat.  Better Feast har även de färdiglagade rätter men ger dig fler valmöjligheter där du kan välja mellan olika sorters matkassar och de har även färdiga paket för dig som vill gå ner i vikt. 

ICAs matkasse är valet för dig som vill kombinera leverans av en traditionell matkasse med att slippa åka och handla. Beställer du matkasse från ICA kan du nämligen kombinera din leverans med matvaror från ICA och kan spara tid på att inte behöva åka till matbutiken.

Vanliga frågor om matkasse Umeå

Vilka matkassar kan jag beställa i Umeå?

I Umeå kan du idag beställa matkasse från:
Linas Matkasse
GI boxen
Better Feast
ICA Matkasse

Är det dyrt att beställa matkasse i Umeå?

Vilken matkasse du väljer påverkar även priset du betalar men rent allmänt brukar matkassar kosta ungefär lika mycket som att handla själv, men du slipper matsvinn och sparar tid då du slipper åka och handla.

Vilken Umeå matkasse är bäst?

Varje hushåll har sina egna specifika behov och de olika matkassarna erbjuder olika lösningar. Vill du ha färdiga matlådor som du kan ta med till jobbet? Då är GI Boxen ett perfekt alternativ. Vill du utforska nya, spännande maträtter varje vecka? Testa Linas Matkasse och välj dina egna recept. Vill du slippa åka och handla mat helt och hållet? Då kan ICAs matkasse vara perfekt för dig.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Umeå
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder