Tasteline: Recension & Rabattkod

Tastelines matkassar är ett samarbete mellan recept- och inspirationssajten Tasteline och matkasseföretaget MatHem. Idén är att leverera färdiga matkassar med såväl klassisk husmanskost som nya och spännande smaker varje vecka för att hushåll av alla storlekar ska kunna hantera ”middagsproblemet” på ett enklare sätt.

Varje matkasse, som levereras med recept för tre eller fem middagar för fyra personer, innehåller fräscha matvaror med fokus på svenskt kött, MSC-fisk och ekologiska grönsaker och rotfrukter. För majoriteten av recepten är den tänkta tidsåtgången 30 minuter. Varje vecka finns emellertid en middag som ska vara klar att sättas på bordet inom 15 minuter.

Som ny kund hos Tasteline kan du alltid prova på den första kassen till ett rabatterat pris. Rabatten är alltid 300 kr oavsett vilken av matkassarna du väljer.

Utbud

Contents

Tasteline har fyra typer av färdiga matkassar:

  • Originalkassen
  • Barnkassen
  • Ekologisk
  • Vegetarisk

Matvarorna i kassarna är inte anpassade för allergiker (till exempel gluten), men i varje veckoblad finns tips på hur ingredienser som kan vara allergiframkallande kan bytas ut.

Några extra tillval erbjuder Tasteline inte, men det gör MatHem som är den faktiska leverantören. Hos MatHem online kan du köpa matvaror på nätet precis som i en vanlig mataffär och få hemleverans nästa dag.

Leverans

Tastelines matkasse har fokus på storstadsområdena. Närmare bestämt kan leveranser ske till Göteborg med omnejd, Storstockholm, Uppsala och stora delar av Skåne (bland annat Malmö, Helsingborg och Lund).

Leveranstidpunkt är normalt på måndagar. Du bestämmer i viss mån själv vid vilket klockslag du vill att chauffören lämnar av din matkasse, detta genom att gå in på dina egna sidor och ange önskad leveranstid (inom ett par förutbestämda intervall). Matkassarna levereras alltid hem till dörren. Skulle du inte ha möjlighet att vara hemma för att ta emot din leverans kommer chauffören att lämna kassarna utanför dörren och meddela via SMS.

Betalning

Du betalar för din Tastelines matkasse via bankkort/kreditkort eller mot faktura. Betalning mot faktura sker i efterskott och det är Payex eller Klarna som är betalningsförmedlaren. Notera att fakturaavgift på för närvarande 29 kr tillkommer. Väljer du att betala med kort reserveras beloppet vid beställning (alternativt ett par dagar före leverans i det fall du är återkommande kund) och dras efter att leveransen har skett.

Uppsägning/ändring

När du har beställt din första matkasse hos Tasteline startar automatiskt en prenumeration. Denna fortlöper tills dess att du säger upp den. Någon bindningstid har du inte, men det finns en tidsfrist att hålla reda på. Uppsägning sker åtta dagar efter att du har meddelat att du inte vill ha några fler matkassar. Samma tidsfrist gäller även om du vill göra ändringar, till exempel ändra storlek på matkassen, eller göra en paus.

Mer om Tasteline

Tastelines Matkasse levereras i samarbete med MatHem. Tasteline är en ledande receptsajt som sedan ett par år ägs av MatHem i Sverige AB. Moderföretaget grundades redan 2006 och man började erbjuda färdiga matkassar bara något år senare. MatHem är idag den största nätbutiken för livsmedel, hygienprodukter och andra varor för hushållet.

Kontakt
Telefon: 020-15 10 10 (även lördagar och söndagar)
E-post: [email protected]

Inga kommentarer till “Tasteline”

Allas matkassar fran Tasteline

Tasteline

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Tasteline
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder