Tre Bönder

Tre Bönder är en lite nischad aktör inom färdiga matkassar. I företagets utbud finns nämligen bara kött och det företrädesvis från nöt. Som kund väljer du mellan att köpa köttlådor styckvis eller via prenumeration. För sistnämnda fungerar Tre Bönders erbjudande ungefär som en prenumeration på en mer typisk matkasse.

Alla köttråvaror i Tre Bönders produkter är producerade på den egna gården Torps Gård i Näshulta i Södermanland. Med total kontroll över hela produktionslinjen kan företaget säkra att allt kött är ekologiskt och KRAV-certifierat. Torps Gård i Södermanland är öppen för besök – se bara till att ringa och boka tid först!

Utbud

Tre Bönder har köttlådor i tre storlekar. I blandlådorna finns ädeldetaljer (ryggbiff och entrecote för att ta två exempel), kött för långkok, nötfärs samt stekdelar. I nötfärslådan finns enbart nötfärs. Färsen packas i förpackningar om 0,5 kg styck. Fetthalten är omkring 10%.

  • Blandlådan (10 kg)
    • Varannan och var tredje månad
  • Lilla blandlådan (5 kg)
    • Varannan och var tredje månad
  • Nötfärslådan (5 kg)
    • Varannan och var tredje månad

Varje låda kan också beställas styckvis, utan prenumeration.

Leverans

Tre Bönders leveransområden är Eskilstuna, Västerås samt Storstockholm. Du kan kontrollera att hemleverans till ditt postnummer kan ske när du klickar på en av produkterna. Alla leveranser sker till dörren med bud. Skulle du inte vara hemma för att ta emot din köttlåda lämnas den utanför dörren och du blir meddelad om detta.

Leveransdagarna är alla dagar med undantag för fredag och lördag, och normalt kommer budet mellan kl. 17-22. I god tid innan leverans kommer du att få ett meddelande om exakt när leverans kommer att ske. Möjlighet finns också att hämta upp din köttlåda på Torps Gård.

Beställer du en prenumeration ingår frakten i priset. Köper du en produkt styckvis debiteras du en fraktkostnad på 99 kr.

Betalning

Hos Tre Bönder kan du betala med faktura eller betalkort/kreditkort. Betalar du din köttlåda mot faktura skickas fakturan ut vid eller strax efter leverans. Om du vill göra en kortbetalning kommer ditt konto att debiteras samtidigt som leveransen sker.

Uppsägning

Hos Tre Bönder finns ingen bindningstid på prenumerationerna så du kan säga upp ditt engagemang när som helst. Du kan även pausa eller göra ändringar i prenumerationen. Se bara till att göra eventuella ändringar minst två veckor före nästa leveranstidpunkt. Skicka e-post eller ring för att göra detta.

Mer om Tre Bönder

Tre Bönder AB är ett familjeägt företag som drivs från Torp i Näshulta. Gården har varit i familjens ägo sedan tre generationer tillbaka. Företaget är det första att leverera färdiga köttlådor med enbart ekologiskt producerat kött.

Kontakt
Telefon: 0733-690002
E-post: [email protected]

Inga kommentarer till “Tre Bönder”

Spara upp till 989 kr!
Tre Bönder
27th september 2022
Erbjudandet upphör den
Tre Bönder
Spara upp till 989 kr!
27th september 2022
Erbjudandet upphör den