Vår Mat

Vår Mat är ett småländskt företag inom färdiga matkassar som drivs från Nässjö. Den lokala förankringen är stor och de flesta av matvarorna i matkassarna kommer från närområdet.

Överlag strävar Vår Mat efter att erbjuda så naturliga och rena råvaror som möjligt. Det mesta i kassarna är ekologiskt odlat/producerat och det är sällan som någon matvara innehåller onödiga tillsatser. Kassarna innehåller recept och matvaror för mellan 3-5 middagar för mellan 2-6 personer. I utbudet finns såväl mer traditionella matkassar och barnkassar som specialkassar.

Hos Vår Mat kan du nästan alltid få ett introduktionserbjudande med en rabatt på din första matkasse. Se webbplatsen för aktuella erbjudanden.

Utbud

I Vår Mats utbud av färdiga matkassar finns sex varianter att välja mellan. Fyra av dem innehåller matvaror och recept för husmanskost medan två kan räknas som specialkassar. Möjligheten finns också att beställa fruktkassar.

  • 3 dagarskasse för 2 eller 4 personer
  • 5 dagarskasse för 2, 4 eller 6 personer
  • Vegetarisk kasse för 3 middagar för 4 personer
  • Barnkasse för 5 middagar för 4 personer
  • Kom i form-anpassad kasse för 4 personer
  • Detoxkasse med frukost, lunch, mellanmål och middag för 1 eller 2 personer

Detoxkassen är en specialitet för Vår Mat. Den innehåller alla måltider för en eller två personer under två veckor. Vad gäller Kom i form-kassen är den lämplig för dig som vill äta enligt GI-metoden

Leverans

Vår Mat levererar idag enbart i orter i Småland. Närmare bestämt handlar det om Aneby, Bankeryd, Bodafors, Eksjö, Forserum, Habo, Huskvarna, Jönköping, Nässjö, Skillingaryd, Taberg, Tenhult, Tranås, Vaggeryd och Vetlanda.

Leveranser sker på måndagar och tidpunkten är normalt mellan kl. 17-21. På de flesta av leveransorterna sker leverans hem till dörren. På ett fåtal måste du dock själv hämta upp din matkasse. Skulle du inte vara hemma lämnar chauffören din matkasse utanför dörren och meddelar via sms att maten är levererad.

Betalning

Hos Vår Mat kan du enbart betala via bankgiro. Du betalar i förskott månadsvis och betalningen måste finnas på kontot den 27:e i varje månad. För att du inte ska glömma bort att betala får du en påminnelse via mail en vecka före förfallodatum.

Uppsägning

Som ny kund hos Vår Mat kan du välja mellan att bli prova på-medlem eller teckna en prenumeration med en gång. Med provprenumeration kan du under två veckor utvärdera om du tycker att Vår Mats tjänst passar dig. Om du sedan vill fortsätta att få leveranser behöver du inte göra någonting. Vill du däremot säga upp din prenumeration ska du meddela detta senast onsdagen den andra prova på-veckan.

Uppsägning av prenumeration måste ske skriftligt och du gör det genom att skriva till anna@varmat.com. Notera att uppsägningen måste vara Vår Mat tillhanda senast elva dagar före månadsskiftet.

Mer om Vår Mat

Vår Mat AB drivs av Malin Hellsund och Anna Palmgren. Företaget har funnits sedan 2010. Affärsidén är att erbjuda ett helhetskoncept för middagar med närodlat och fräscha råvaror.

Kontakt
Telefon: 0380-181 00
E-post: info@varmat.se

Inga kommentarer till “Vår Mat”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga omdömen än)
  • (publiceras inte)