Willys handla online: Recension & Rabattkod

Willys är en svensk lågpriskedja för livsmedel som har närmre 200 butiker runt om i Sverige och huvudkontor i Göteborg. Den första butiken öppnade för drygt 40 år sedan och idag ingår Willys i Axfoodkoncernen där deras slogan är att kunna erbjuda: ”Sveriges billigaste matkasse”.

Willys Online Utbud

Willys erbjuder numera möjligheten att handla deras varor online via så kallad e-handel. I skrivande stund är det fortsatt bara ett urval av orter som har tillgång till tjänsten men för dessa är sortimentet och utbudet stort och det är enkelt att handla och hitta produkter inom de olika kategorierna. Priset på varorna är alltid samma låga pris som i butiken och för hemkörningen tillkommer istället en plockavgift på 49 kr – oavsett hur många varor man handlar.

Exempel på olika varor som du kan hitta i Willys sortiment:

 • Livsmedel
 • Hälso- och skönhetsprodukter
 • Djurmat
 • Produkter till hemmet och bilen
 • Receptfria apoteksvaror

Det är oftast väldigt enkelt att hitta de olika kategorierna och du kan sen enkelt sortera bland de utvalda varorna. Genom att filtrera varorna kan du snabbt välja ut de du letar efter och stoppa dem i din kasse. Du kan sen sortera efter till exempel ekologiska varor, specifika varumärken och pris och i lugn och ro plocka ut de du behöver.

På så vis underlättar det många gånger processen att handla mat, när du gör det online, eftersom det är betydligt enklare att hitta en produkt med all info framför sig, än att stå framför hyllorna i butiken och jämföra priser på de små prislapparna, samtidigt som du vänder och vrider på förpackningarna.

Du kan sen dessutom enkelt skapa listor med de varor du tenderar att köpa mest och med specifika inköpslistor sedan snabbt lägga dessa i varukorgen inför varje inköp. Allt för att förenkla och snabba på dina hushållsinköp!

Beställa Varor och Livsmedel med Willys Online

När du handlar dina hushållsvaror hos Willys online kan du många gånger få dem levererade dagen efter, förutsatt att ordern är lagd senast kl. 23.59 – dagen innan. När du bokar din leverans får du välja ett tidsintervall då du vill få varorna hemkörda. Samma dag som varorna ska levereras får du sen ett sms som bekräftar när leveransen beräknas ankomma, med cirka femton minuters marginal.

Willy:s strävar alltid efter att ha ett uppdaterat system så att de kan leverera samtliga beställda produkter. Om en vara inte skulle finnas tillgänglig så kan man välja att få en ersättningsvara istället och då få denna till samma pris som produkten som saknas.

Du kan hantera hela din beställning över nätet och på Willys hemsida finns dessutom utförlig information kring betalningar, ombokningar och avbeställningar.

Willys Online Leverans

På utvalda orter går det att få din matkasse levererad till ditt hem och på övriga orter kan du istället välja att plocka upp den själv i butik. Lite längre ner kan du se exempel på orter där hemkörning är tillgängligt och för mer detaljerad info kan du sedan besöka Willys.se. Där får du sen mata in din adress och kan sedan se ifall närmsta butik erbjuder hemkärning eller endast upphämtning i butik. Hemleveranser kostar som minst 99 kr/leverans och kostnaden bygger på avståndet till butik, samt mängden varor på din order.

Alla varor garanteras att levereras med obruten kylkedja.

Väljer du att själv hämta upp din matkasse, finns det ett särskilt utlämningsställe märkt ”Hämta” med tillhörande parkering – allt för att det ska gå snabbt och enkelt. Beställer du innan kl. 12 går det även att hämta varorna samma dag, mot en extra avgift.

Willys Online Orter med utkörning

 • Willys Kungsbacka Hede
 • Willys Stockholm Länna
 • Willys Stockholm Rissne
 • Willys Stockholm Täby Arninge
 • Willys Stockholm Veddesta Handel
 • Willys Stockholm Älvsjö
 • Willys Uppsala Kungsgatan
 • Willys Norrköping Ingelsta
 • Willys Malmö Katrinelund

Willys Online Betalning

Betalning sker med Visa eller Mastercard genom PayEx säkra onlinebetalningssystem.

Kontakt

För frågor om hur du handlar online kan du kontakta Willys kundtjänst på telefon: 0771-71 70 00. Det finns även vanliga frågor och svar på deras hemsida.

En kommentar till “Willys handla online”

 1. Kommentar från Andreas

  Jättesmidigt som småbarnsfamilj, men varje gång vi handlar är det någon eller några produkter som går ut i datum innom två dagar (obs, produkter med 14 dagar eller mer i hållbarhet).

  Med 1,5mil till affären åker man ju inte tillbaka bara för att leverpastejen eller falukorven går ur datum imorgon…

Willys handla online

Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Willys handla online
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Willys handla online
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder