Willys handla online

Willys är en svensk lågpriskedja inom livsmedel och som har närmare 200 butiker i Sverige och där huvudkontoret ligger i Göteborg. Den första butiken öppnade för drygt 40 år sedan. Willys ingår inom Axfoodkoncernen och deras affärsidé är att kunna erbjuda: ”Sveriges billigaste matkasse”.

Willy:s online utbud

Willys erbjuder möjligheten att kunna handla sin mat över nätet, så kallad e-handel, dock än så länge för några utvalda orter i Sverige. Sortimentet och utbudet är mycket stort och det är enkelt att handla och hitta produkter inom de olika kategorierna. Priset på varorna är alltid detsamma låga pris som i butiken. Det tillkommer istället en plockavgift på 49:- som är en fast summa oavsett hur många varor du än handlar.

Exempel på några kategorier utöver ett heltäckande sortiment av livsmedel;

 • Mat till husdjuren
 • Hälso- och skönhetsprodukter
 • Produkter till hemmet och bilen m.m.
 • Receptfria apoteksvaror

Det går enkelt att hitta de olika kategorierna och väl inom området välja att sortera i det stora utbudet. Genom att enkelt filtrera med att välja efter sina behov och krav, går att få sortera på t.ex. ekologisk, ett specifikt varumärke tillsammans med lägsta priset och då presenterar sig utbudet av de önskade varorna omedelbart genom bilder och tillsammans med produktinformation. Därmed är det faktiskt en fördel med näthandeln tack vare att det är betydligt enklare att hitta en produkt utifrån sina egna parametrar, än att stå framför hyllorna i butiken och jämföra priser på de små pristaggarna och på olika hyllor.

För de varor som man handlar upprepat går det enkelt att skapa en egen inköpslista som ligger sparat till nästa inköp. Allt för att förenkla och gör inköpen snabbare.

Just nu finns det en rabatt på 50:- när man lägger sin första order på nätet.

Order

När du handlar över nätet kan du få leveransen dagen efter förutsatt att ordern är lagd senast kl. 23.59, dagen innan. Du kan välja mellan ett tidsintervall att få varorna hemkörda. Dagen för leverans får du ett sms som bekräftar när leveransen sedan är beräknad med en kvarts marginal.
Willy:s strävar efter att leverera samtliga beställda produkter, om en vara inte skulle finnas så kan man välja att få en ersättningsvara istället, då till samma pris om man så önskar.

Du hanterar din beställning över nätet och på Willys hemsida finns utförlig information kring betalning och avbeställning.

Leverans

Willy:s kan på vissa orter erbjuda både hemleverans av matkassen eller vanligast för upphämtning i butik. Se listan lite längre ner på sidan. På deras hemsida fyller du i ditt postnummer för att se om Willy:s kan leverera hem till dig. Hemleveransen är emellertid förenad med en liten extra kostnad.

Alla varor garanteras att levereras med obruten kylkedja.

Väljer du att själv hämta upp din matkasse, finns det ett särskilt utlämningsställe märkt ”Hämta” med tillhörande parkering – allt för att det ska gå snabbt och enkelt. Beställer du innan kl. 12.00 på dagen, går det att hämta varor samma dag mot en lite extra avgift.

Orter med upphämtning

 • Willys Kungsbacka Hede
 • Willys Stockholm Länna
 • Willys Stockholm Rissne
 • Willys Stockholm Täby Arninge
 • Willys Stockholm Veddesta Handel
 • Willys Stockholm Älvsjö
 • Willys Uppsala Kungsgatan
 • Willys Norrköping Ingelsta
 • Willys Malmö Katrinelund
 • m.fl orter…

Betalning

Betalning sker med Visa eller Mastercard genom PayEx säkra onlinebetalningssystem.

Kontakt

För frågor om hur du handlar online kan du kontakta Willys kundtjänst tel.nr: 0771-71 70 00. Det finns även svar på de vanligaste frågorna på deras hemsida.

En kommentar till “Willys handla online”

 1. Kommentar från Andreas

  Jättesmidigt som småbarnsfamilj, men varje gång vi handlar är det någon eller några produkter som går ut i datum innom två dagar (obs, produkter med 14 dagar eller mer i hållbarhet).

  Med 1,5mil till affären åker man ju inte tillbaka bara för att leverpastejen eller falukorven går ur datum imorgon…