Potatis (ugnsplåt + bakplåtspapper): Halvera 1 kg
potatis och blanda med 2 msk olivolja, 1 tsk salt
och 2 krm svartpeppar på plåten. Stek mitt i ugnen
i ca 30 min. Rör om efter halva tiden.
Sallad (stor skål): Strimla ½ fp sockerärtor (75 g)
på längden. Skär ½ zucchini i tunna halvmånar. Skala
och grovriv 200 g morötter (2–3 st). Skölj 1 fp gröna
linser (285 g). Blanda allt med ½ fp frenchsallad
(75 g), 2 msk olivolja, 1 ½ msk vitvinsvinäger,
2 krm salt och 2 krm svartpeppar i skålen.
Curryröra (skål): Blanda 250 g keso, 2 dl turkisk
yoghurt, 1 ½ tsk curry, ½ tsk salt, 2 tsk flytande
honung och 2 krm svartpeppar i skålen. Skär
1 äpple och 1 gul paprika i ½ cm stora tärningar
och blanda ner i curryröran.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan