Viktväktarnas Matkasse – Ät gott och gå ner i vikt

Viktväktarnas Matkasse – Ät gott och gå ner i vikt

Viktväktarna har sedan många år varit ett känt namn för viktnedgång hemma i svenska stugor och hus. Tillsammans med sitt points-system har de hjälpt tusentals svenskar att gå ner i vikt och skaffa sig en sundare livsstil som är både framtidssäker och hälsosam. 

För den som redan tycker det är mycket att hålla koll på med sin viktminskningsresa, jobbet och allt annat som ska hinnas med, finns det idag alternativ för att beställa hem Viktväktarnas anpassade måltider som matkassar. Vi kollar in alternativen och hur du får tag på en kasse idag!

Detta är unikt med Viktväktarnas Matkasse

  • Fortsätt ät maten du tycker om
  • Undvik modedieter och jojo-bantning
  • Gå enklare ner i vikt utan att behöva planera dina måltider
  • Snabbstarta en ny, sundare livsstil och spendera mer tid med dina nära och kära

Få 30 % rabatt på din personliga hälsobok! Använd koden: FRISKA

En bok om viktminskning och hälsosam livsstil för resten av ditt liv
9.9

Njut av 75 % rabatt på personliga måltidsplaner!

Gå ner i vikt med en personlig måltidsplan med vänliga menyer!

9.7

Programmet jämfört med matkassen

Innan vi dyker in i Viktväktarnas matkasse hade vi först tänkt jämföra vad skillnaderna blir mot ifall du prenumererar på deras program och låter det guida din viktminskningsresa. I dessa fall använder du helt WW-appen för att få översikt på mat, aktiviteter och sömn. Du kan följa din viktkurva, inspireras av andra medlemmar eller använda Viktväktarnas streckkodsläsare för att räkna points på populära dagligvaror (eller restauranger).

Du hittar recept och övningar för inspiration och kan sedan ta med dessa till matvarubutiken och gymmet för att på egen hand sätta ihop dina måltider och träningspass. 

Med en Viktväktarnas matkasse behöver du inte tänka på några av dessa punkterna. Istället skickas förberedda recept och ingredienser direkt hem till dörren som du sen bara tillagar, värmer och ställer på bordet – enkelt, smidigt och otroligt bekvämt. Du kan sen helt fokusera på träningen och att gå ner i vikt, medan alla dina middagar står förberedda hemma i kylen. 

Fördelar och nackdelar

FördelarNackdelar
Gör det enklare att hålla sig till dieten och gå ner i vikt på ett hållbart sättInga veganska alternativ
Ät det du älskar – bara inte hela tidenInga glutenfria alternativ
Skapa nya, hälsosamma vanor med en välbeprövad metod
Alternativ för både vegetarianer och laktosintoleranta
Viktväktarnas matkasse hjälper dig gå ner i vikt

Så fungerar viktminskning med Viktväktarna

Viktväktarnas metod bygger på det som de kallar för Points®. Varje matvara har ett unikt points-värde som sedan läggs ihop för allting som du äter under en dag och beroende på din nuvarande vikt och målsättningar är det sen upp till dig att förhålla dig till ett visst antal Points® per dag. 

Världens ledande viktminskningsmetod

ViktVäktarnas metod har hjälpt miljoner människor, världen runt att gå ner i vikt och få en sundare livsstil – med denna kan du gå ner så mycket som 1 kg om dagen! Beställer du en av deras matkassar blir ditt liv dessutom vansinnig enkelt och allt du behöver göra är att fokusera på hälsan och en sundare livsstil. 

Utbudet – En viktväktarkasse för alla

Det finns i dagsläget två olika leverantörer som erbjuder matkassar från Viktväktarna och med detta också något annorlunda upplägg. 

Linas Matkasse

Linas Matkasse har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Viktväktarna och erbjuder med detta upp till 7 olika Points®-beräknade rätter per vecka. Du kan välja själv precis hur många och vilka av recepten som inkluderas, men kan även beställa Viktväktarkassen i sitt standardutförande. 

Pris, rabatter och erbjudanden

Linas Matkasse går att beställa för så lite som 869 kronor i veckan. Med Matkasse.se:s erbjudande blir ditt köp ännu billigare och du får då hela 30% rabatt på dina första tre matkassar. Du kan läsa mer om Linas Matkasse och deras andra kassar på deras sida. 

Viktväktarnas matkasse och Matkasse.se

City Gross

Även City Gross erbjuder Viktväktarkassar till sina kunder. Här finns det några fler alternativ att välja mellan och förhoppningsvis något som passar just dig: 

  • Viktväktarnas Vegetariska Kasse
  • ViktVäktarnas klassiska matkasse
  • ViktVäktarnas laktosfria klassiska matkasse
  • ViktVäktarnas låga kasse
  • ViktVäktarnas snabba matkasse

Samtliga kassar innehåller Point®-beräknade måltider med hälsosamma recept som hjälper dig att gå ner i vikt. 

Pris, rabatter och erbjudanden

City Gross Viktväktarkassar kostar från 749–879 kr/vecka och är med detta några av de billigaste alternativen när du vill gå ner i vikt med en matkasse. Kolla in City Gross egna sida och upptäck de allra senaste erbjudandena idag!

Exempelrecept från Viktväktarna Matkasse

Nedan kan du se några av de recept som tidigare dykt upp i Linas, respektive City Gross Viktväktarkassar: 

Viktväktarna matkasse meny

Andra fantastiska matkassar för viktnedgång

Viktväktarnas underbara utbud av matkassar sträcker sig tyvärr bara över två leverantörer i dagsläget och med dessa utför du din viktminskningsresa med hjälp av deras point-system. Vill du hellre prova på en annan typ av diet, eller helt enkelt bara andra typer av recept, kan du hittar fler fantastiska matkassar för viktnedgång och där få alternativ för bland annat Keto, GI-metoden och mycket, mycket mer.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Viktväktarnas Matkasse – Ät gott och gå ner i vikt
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder