Matkassar för viktminskning

789-1479kr

5

2-6

789-1479kr

5

2-6

Matkasse för att gå ner i vikt

Det finns inga genvägar till att gå ner i vikt – varken på kort eller lång sikt – och oavsett hur mycket vikt du vill bli av med måste du sänka ditt kaloriintag genom att antingen röra på dig mer, eller äta mindre (och ibland både och).

Det kan dock vara ganska svårt att hålla koll på det totala kaloriintaget och det är oftast lite omständligt att räkna på innehållet i varje måltid. Med en färdig matkasse, anpassad för att hjälpa dig med din viktminskning, kan du underlätta processen på ett sunt och hållbart sätt.

Fördelar med en matkasse för viktnedgång

  • Bra hjälp för en hälsosam viktnedgång
  • Näringsriktiga och kaloriberäknade middagar
  • Snabblagade recept med nya smaker
  • Kan anpassas för hela familjen
  • Alla veckans middagar är planerade och klara med varje leverans

Så här fungerar matkassar för viktnedgång

För att gå ner i vikt måste man äta färre kalorier än vad man gör av med och det är detta som matkassarna för viktnedgång fokuserar på. En matkasse för viktminskning bygger på att varje måltids kalorier är beräknade och att du genom att följa recepten snabbt kan man ställa middagar på bordet som uppmanar till enkel och hälsosam viktnedgång.

Samtidigt som middagarna ger ett kaloriunderskott så kommer du inte gå hungrig om dagarna – middagarna är alltid komponerade med en bra balans av kolhydrater, protein och fett för att ge största möjliga mättnadskänsla under en lång tid.

Det finns flera alternativ av leverantörer med färdigplanerade och kaloriberäknade matkassar – nedan kan du läsa lite mer om några av dessa.

Linas Nystartskasse – Linas matkasse för att gå ner i vikt

Som är en total helhetslösning för din viktnedgång innehåller Linas Nystartskasse alla veckans måltider för en person. Måltiderna är kaloriberäknade och ihopsatta av dietister som besitter kunskap om hur man sammanställer måltider för att kunna tillgodose alla typer av näringsbehov.

Med kassen får du dessutom tillgång till ett välanpassat träningsprogram utformat av Itrim och Mized. Tanken är att du över sex veckor ska äta Linas Nystartskasse och följa det specialutformade träningsprogrammet med målsättningen att gå ner ½–1 kg i veckan. Syftet är att skapa mat- och träningsvanor som håller i längden för en hälsosammare livsstil.

ViktVäktarna SmartPoints – Matkasse för viktnedgång

ViktVäktarna är ett koncept med lång historia och modellen med SmartPoints är en dokumenterat effektiv metod för viktminskning på lång sikt. Med en matkasse anpassad efter SmartPoints äter man en balanserad kost som innehåller mer proteiner – men mindre socker och mättat fett. Detta skapar möjligheten för en hälsosam viktminskning som samtidigt får en att må bra, tillsammans med en god mättnadskänsla och en balanserad kost – som håller i längden.

Recepten i matkassen är väl anpassade och gör det enkelt att beräkna sina poäng över veckans måltider. Det finns flera alternativ av Viktväktarnas matkasse och du kan till exempel välja att få enbart vegetarisk eller en laktosfri variant.

En matkasse för viktnedgång innehåller allt som behövs för att ställa tre till fem middagar, för mellan 2–4 personer, på bordet. Matkassen kan antingen levereras varje vecka eller varannan vecka.