Matkasse barn

Prova på-pris från:

545kr

Ord. pris 795kr

4

4

Prova på-pris från:

299-399kr

Ord. pris ca 495-619kr

3-5

4-6

Matkassar för barn och känsliga små smaklökar

Småbarnsåren är härliga, men det kan samtidigt vara ett pussel att få ihop vardagslogistiken. Särskilt utmanande är det efter dagis, skola och jobb då barnens magar börjar kurra. Många barnfamiljer upplever middagsbestyren som besvärliga då middagen snabbt ska fram på bordet och den helst också ska vara både nyttig och god.

Matkasseleverantörerna har då uppmärksammat barnfamiljernas behov och har med detta också komponerat barnvänliga matkassar. Ovan ser du ett urval av matkassar för barn i olika storlekar.

Det de alla har gemensamt är att de innehåller enklare råvaror som är lätta att tillaga, samtidigt som den färdiga middagen blir både näringsriktig och god. Fokus ligger på smaker som barn gillar, men det betyder inte att även föräldrarna kan njuta av dem och många gånger är det bara saker som starka kryddor och sältan som tonats ner. Svenska råvaror utgör alltid grunden i leveranserna av matkasse – oavsett leverantör.

Fördelar med barnvänliga matkassar:

  • Mindre tid i köket med enklare råvaror
  • Barnens favoritsmaker
  • Garanterat näringsriktiga middagar för barn som växer
  • Enklare att få variation i vardagen
  • Barnen kan hjälpa till med matlagningen

Matkasse för barn – Middagar med barnens favoriter

Den genomsnittliga barnfamiljen äter förmodligen en hel del korv och makaroner, spaghetti och köttfärssås och köttbullar med mos som stående inslag på veckomenyn. En matkasse för barn, med recept för upp till fem middagar per vecka, ger dock automatiskt din familj mer variation i vardagen, vilket uppskattas av både föräldrar och barn.

Middagarna i en barnkasse är inte bara köttbaserade utan det är lika vanligt förekommande med fisk och fågel på menyerna och då och då är även recepten vegetariska. Hur som helst utgör alltid grönsaker en stor del av leveranserna till din dörr.

Matkasse för barn hela veckan

För att underlätta med middagarna under veckan sker leverans av barnvänliga matkassar på söndagar (och ibland på måndagar). I varje matkasse finns både enkla och konkreta recept och alla råvaror som behövs för att ställa näringsriktiga och goda middagar på bordet hela veckan.

Prova på matkasse för barn

Det kan för många barnfamiljer vara ett stort steg att börja prenumerera på en färdig matkasse och låta någon annan ta över ansvaret för inköp och matlagning. Med de lediga kvällarna kommer ju sen såklart även ett pris och för att alla ska kunna få möjligheten att testa på en bekymmersfri vardag är det vanligt att matkassar erbjuder prova på-priser.

När du beställer din familjs matkasseprenumeration via Matkasse.se får du ett kraftigt rabatterat pris på er första matkasse och ni kan sedan utvärdera innehållet i lugn och ro innan ni bestämmer er för hur ni ska fortsätta med abonnemanget.

Matkasse för barn utan gluten

För barnfamiljen som har en eller flera medlemmar som är glutenallergiker finns det även glutenfria matkassar att beställa.

Matkasse för barn utan laktos

Det är ganska vanligt med laktosintolerans eller att barn är känsliga för laktos – speciellt hos de mindre. I matkassar utan laktos finns inga mejeriprodukter och ni kan med säkerhet sätta er runt middagsbordet varje kväll – utan problem.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Barnvänlig
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder