Om Matkasse

Jag heter Gisela och jag driver matkasse.se och arbetar även inom sjukvården som sjuksköterska. Vi är en stor familj och det har blivit en hel del matlagning genom åren. Vi har, som de flesta familjer, en vardagslogistik som ska gå ihop även om storleken på kastrullerna nu har minskat något i takt med att flera av barnen flyttat hemifrån.

Här presenteras främst mina matkassemiddagar, det lite blandat med några av mina egna favoritrecept och mattips. Att handla mat online är ganska nytt och många är säkert nyfikna på hur det är att få sin mat levererad hem till dörren med färdiga recept. Det var jag också. Åsikterna om middagsresultatet kommer helhjärtat från hela familjen, som gärna tar del av alla nya rätter som serveras. Bilderna tar jag alltid själv, strax innan vi ska äta.

I mitt kylskåp är all mat välkommen. Mottot är att äta all mat; lagom, med balans och en smula sunt förnuft. Jag försöker också att tänka på att ta hänsyn till miljön. Det viktigaste är; att kunna äta och njuta av all mat som serveras och är det dessutom förknippat med förväntan och glädje i själva matlagningen, så blir det en extra krydda i tillvaron, anser jag.

Varmt välkomna igen – jag hoppas verkligen ni ska hitta något som är matnyttigt här!

Kontakt

Kontakta gärna oss om ni har frågor gällande webbsidan eller förslag på matkasseleverantörer som saknas här.

OBS! matkasse.se är en jämförelsesida och levererar därmed ingen mat eller några matkassar och har ingen kund-eller betalningsinformation! Frågor angående prenumeration, leveranser eller betalningar hänvisas till respektive leverantör.

Företag: Compado GmbH
Adress: Uhlandstraße 171/172, 10719 Berlin
Juridiska företrädare: Andreas Hoogendijk, Emanuel Hoch

Kammarrätt: Amtsgericht Berlin Charlottenburg
Registreringsnummer: HRB166101 B
Momsnummer ID: DE301781910

Telefon: +49 30 208987633
Telefax: +49 30 208987633
E-post: mail[aIt]compado[d/o\t]com

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag09:00 – 17:00
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Om Matkasse
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder