Storhelg

Inga matkassar hittades

Handla mat till storhelg på nätet

Inför en storhelg som t.ex jul och påsk finns det numera ett större utbud av matkassar för att enkelt kunna laga en fin festmåltid för flera personer. Med en storhelgs-kasse sparar du garanterat tid! Varför inte lägga lite mer tid och kärlek i köket, istället för att själv sköta planeringen med inköp och påfrestande köer, som är mer regel än undantag vid stora helger. Innehållet i kassarna varierar, men vanligtvis finns det i matkassarna både klassiska rätter som just hör högtiden till och ofta tillsammans med ett antal nya, spännande recept. För den som t.ex. önskar ett helt vegetariskt julbord, så finns det också i utbudet. Så ta en närmare titt på de olika matkassarna som finns inför storhelger och vilken meny som verkar mest tilltalande. Låt sedan varorna levereras direkt hem till dörren och undvik därmed allt helg-stressande i överfyllda matbutiker och spendera istället tiden på kul matlagning.

Inför påsken finns det goda buffé-rätter, med väl anpassade råvaror för säsongen. Rätterna är både klassiska såväl som en del nya och fräscha recept.

Julmaten levereras direkt hem till dörren – det är bara att duka upp och sätta sig till bords på julafton. För den som vill laga en del själv så finns det möjlighet att köpa en kombination av färdiglagat tillsammans med råvaror och recept för att laga några av julklassikerna själv. I utbudet finns det också ett ekologiskt julbord med både spännande och klassiska julrätter.

Det finns även Julgodis- och Julbaks-kassar med recept på både klassiska julbak tillsammans med recept på godsaker med det lilla extra, som också är enkelt att göra.

Till nyår finns det matkassar som innehåller fina råvaror till en välkomponerad lyxig trerättersmeny. För att kvalitetssäkra är någon av menyerna även provlagade. Någon meny går att förbereda i god tid, så att du kan ta väl hand om gästerna och själv delta i festligheterna.