Valbara veckomenyer

Prova på-pris från:

399-1349kr

Ord. pris 599-1549kr

3-5

2-6

Prova på-pris från:

419-699kr

Ord. pris 599-998kr

3-5

2-4

Prova på-pris från:

384-644kr

Ord. pris 549-949kr

3-5

2-4

Prova på-pris från:

343-571kr

Ord. pris 699-925kr

3-5

4

Prova på-pris från:

343-571kr

Ord. pris 490-1633kr

3-5

2-4

Prova på-pris från:

343-686kr

Ord. pris 490-980kr

3

2-4

Prova på-pris från:

343-1143kr

Ord. pris 490-1633kr

3-4

2-4

Varierande middagar med valbara veckomenyer

Det är idag väl känt att när det kommer till mat så varierar våra smaker från person till person. Detta bland annat då våra smaksinnen och förmågor att kunna uppfatta olika nyanser och ingredienser skiljer sig och våra smaklökar helt enkelt uppfattar saker olika. Våra smaklökar – i kombination med våra övriga sinnen – skapar nämligen upplevelsen som vi har av maten åt oss och när man börjar sätta det i perspektiv på det sättet verkar det genast som en självklarhet att vi alla är olika.

Med de flesta matkassar följer dock en färdig veckomeny till familjen och med det är det kanske inte säkert att alla veckans middagar faller i smaken hos samtliga runt middagsbordet. En matkasse är ju främst till för att underlätta vardagsstressen och att då behöva stå och laga ytterligare alternativ för att kunna tillgodose alla, är ju inte speciellt praktiskt.

Det finns då dock en lösning för detta, nämligen en matkasse med valbara veckomenyer och ett stort antal recept att välja mellan. Det finns idag flera olika leverantörer som erbjuder dessa alternativ och möjligheten att själv kunna sätta ihop veckomenyn i sin matkasse. På så vis får din familj mer variation i vardagen och något som kan passa alla, men precis som tidigare är recepten fortsatt lika väl beräknade, både näringsmässigt och storleksmässigt – som i en helt förberedd matkasse.

Fördelar med valbara veckomenyer i din matkasse

  • Full frihet gällande veckans middagar och anpassat efter familjen önskemål
  • Anpassa antalet dagar – tre till fem dagar
  • Variation med flera olika recept
  • Bestäm recept efter tidstillgång: t.ex. snabblagade rätter under hektiska veckor/dagar
  • Nya smaker och idéer
  • Skapa egna veckoteman; t.ex. fler vegetariska middagar, asiatiska middagsveckor m.m.
  • Alla ingredienser är lika smidigt ihop-plockade och levererade i matkassen

Hur får jag valbara veckomenyer i min matkasse?

För att kunna välja veckomeny i sin matkasse behöver man först logga in eller skapa ett konto hos respektive leverantör. Väl inne på sin profilsida får man sedan ett stort urval av middagsrecept tillsammans med möjligheten att flexibelt kunna beställa antalet portioner, anpassat efter ens hushåll. Oavsett om du har två eller sex personer runt middagsbordet finns det många gånger alternativ för båda och ett stort antal leverantörer kan erbjuda matkassar för både stora och små hushåll.

Med valbara veckomenyer i sin matkasse får man de middagar man önskar sig mest och samtidigt samma bekväma och praktiska service som med de välplanerade middagarna. Behöver du komplettera med ytterligare basvaror och ingredienser ges man information om detta i god tid om kan sedan många gånger dessutom välja till dessa i sin matkasse – direkt från leverantören. Enkelt, smidigt – ja, allt för att göra vardagen så bekymmersfri och harmonisk som möjligt!

Valbara veckomenyer ger varierade priser

Av förklarliga skäl finns det inget standardpris för en egenkomponerad matkasse och här kommer vi kanske till den enda riktiga nackdelen med att prenumerera på en flexibel kasse. Eftersom det blir svårare för leverantörerna att köpa in råvaror i stora mängder ökar också ofta priser per portion och det blir därför i regel alltid något dyrare med en flexibel matkasse. En annan stor fördel med en helt färdigplanerad matkasse är att de ofta är ihopsatta av duktiga dietister som inte bara skapar goda menyer, men också menyer fulla av näringsriktiga och säsongsenliga varor och ingredienser.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Valbara veckomenyer
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder