Kolja (ugnsform 20 x 30 cm): Ta fram ca 600 g
koljafilé och lägg i formen. Krydda med ¾ tsk salt
och 2 krm vitpeppar.
Rucolatäcke (mixerbunke & stavmixer): Mixa 1 fp
rucola (100 g), 1 dl olivolja, ½ fp naturella
solroskärnor (50 g), 1 pressad vitlöksklyfta,
1 tsk vitvinsvinäger, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar
till en slät röra. Fördela krämen över koljan.
Halvera 1 fp körsbärstomater (250 g) lägg ovanpå
fisken. Stek i mitten av ugnen i ca 20 min.
Sallad (skål): Skala och skär 250 g morötter (3–4 st)
i remsor med hjälp av en skalare. Blanda morötterna med
1 fp salladsmix (70 g) och ½ fp solroskärnor (50 g).
Ringla över 2 msk olivolja, ½ msk vitvinsvinäger
och 2 krm salt.
Servera fisken tillsammans med riset och salladen.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension