Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten till potatisgnocchin i moment 4.
Rosmarinolja:Lägg bladen från rosmarinkvistarna i en mixerbunke. Tillsätt sköljd babyspenat, pressad vitlök, olivolja och salt. Mixa till en grön olja.
Skär broccoli i små buketter och skiva stammen tunt. Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs all broccoli 2-3 min på hög värme, lägg över på ett fat. Spara stekpannan till punkt 4.
Koka potatisgnocchi enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp neutral olja i den använda stekpannan. Fräs väl avrunnen gnocchi på hög värme tills den är gyllengul och krispig.
Skär päronen i klyftor.
Blanda rosmarinoljan med gnocchin i pannan. Lägg ner päronklyftor, broccoli och sköljd babyspenat. Toppa med smulad chèvre och valnötter.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1549 kr på 6 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension