City Gross rabattkod – storhandla mat billigt!

Efter att hemlevererade matkassar har tagit över den svenska marknaden så har även några av de allra största matvarubutiker som City Gross hoppat på trenden och skapat egna matkassar som du kan beställa hem. De är avsedda för upptagna familjer och alla de som vill äta god mat utan att behöva komma upp med egna recept och handla alla ingredienser själva.

City Gross rabattkod

Vilka är City Gross?

City Gross är en av de allra kändaste matbutikerna i Sverige som numera erbjuder både matvaruleverans och hemleverans av förportionerade matkassar. Kunden behöver alltså inte besöka den fysiska matvarubutiken utan kan handla all sin veckomat hemifrån med några klick.

Vilka matkassar kan man beställa hos City Gross?

Matkassar från City Gross innehåller förportionerade och enkla-att-följa recept som tillsammans kommer att skära matlagningstiden till ett minimum. Du kan i dagsläget välja mellan följande matkassar:

Vad gör matkassarna från City Gross unika?

City Gross hämtar alla råvaror i sina matkassar direkt från de egna stormarknaderna runt om landet. Det avspeglas i priset som är lägre än hos de flesta leverantörer av matkassar. Dessutom kan du lägga övriga matvaror till din varukorg för att komplettera det som finns i matkassar då City Gross erbjuder även matvaruleverns.

 De är stolta över att kunna erbjuda så många matvaror, som köttet som är alltid svenskt, producerade i Sverige som det bara går. Många varor är även Ä-märkta av konsumentföreningen Äkta vara.

Samarbete med Viktväktarna

Behöver du gå ner i vikt? Då kan du beställa några av de tre matkassar sammanställda av Viktväktarna som numera kan prenumereras på via City Gross. Du kan välja mellan den Vegetariska, Laktosfria och Lätta kassen.

City Gross rabattkod

Frågor och svar om City Gross rabattkod

Ibland har man tur och hittar en kampanjkod till en av sina favoritbutiker. Nedan hittar du några vanliga frågor om City Gross rabattkod:

Var hittar jag en City Gross rabattkod?

Hos partners av City Gross, till exempel olika tidskrifter.

Vad avser en City Gross rabattkod?

Det beror helt på vilken rabattkod du har fått. Vissa kan även tillämpas på beställningen av matkassar.

Kan en City Gross rabattkod kombineras med andra erbjudanden?

Nej, tyvärr. Du får bara använda en kod vid varje enstaka beställning.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
City Gross rabattkod
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder